Green Peel® -yrttisyväkuorinta

Green Peel® on lääketieteellisesti kehitetty yrttisyväkuorintamenetelmä, jossa käytettävä yrttiseos valmistetaan yli 20 erilaisesta eurooppalaisesta ja itämaisesta yritystä ilman kemikaalisia lisäaineita. Kuorinta on erittäin tehokas, mutta silti turvallinen hoito ilman kirurgisia toimenpiteitä. Hoito lisää ihon verenkierto ja aikaansaa ihon ylimpien kerrosten hellän kuoriutumisen. Elpynyt verenkierto kiihdyttää ihon aineenvaihduntaa saaden ihon tuottamaan uusia soluja ja kollageenisäikeitä.

Yrttikuorinta sopii hoidoksi mm:  • epäpuhtauksiin
  • suurentuneille huokosille
  • ikääntyneelle iholle
  • juonteisiin ja ryppyihin
  • arville
  • elottomalle iholle
  • selluliitille ja venyneelle kudokselle

Koska hoitoon ei sisälly laisinkaan kemikaaleja tai synteettisiä raaka-aineita, se ei ohenna ihoa tai tee sitä herkäksi. Green Peel® -yrttisyväkuorinta sopii erityisesti, jos etsit tehokasta, mutta silti iholle luonnollista ja hellävaraista kuorintamenetelmää!


Fresh Up -yrttisyväkuorinta
Hellävarainen yrttihoito, joka virkistää ja kirkastaa ihoa. Sopii erityisesti, jos haluat tavallista tehokkaamman kasvohoidon.


Energy -yrttisyväkuorinta
Virkistää ja energisoi tehokkaasti väsynyttä ja veltostunutta kudosta. Täydellinen hoito ikääntyvälle tai vaurioituneelle kudokselle.


Classic -yrttisyväkuorinta
Tehokas hoito, joka uudistaa ihosi viidessä päivässä. Iho nuortuu huomattavasti käsittelyn jälkeen ja lopputulokset ovat huomattavat! Ensimmäisen hoitokerran jälkeen asiakkaan tulee hoitaa ihoa viiden päivän ajan hoitoon kuuluvilla kotihoitotuotteilla. Classic-kuorintaan sisältyy lisäksi myös jälkihoito, jossa tulokset arvioidaan, ihoa kosteutetaan ja tarvittaessa puhdistetaan vielä mekaanisesti.