Kasvohoidot

Hemmottele itseäsi puhdistavalla ja kosteuttavalla kasvohoidolla! Kasvohoidoissa käytössä on ranskalainen Phytocéane-ihonhoitosarja. Luontoa kunnioittavat merelliset tuotteet sisältävät aktiiviaineita maailman kauneimmilta meriltä ja niiden ääreltä. Valittavanasi on kirkastava kasvohoito, rauhoittava kasvohoito, kosteuttava kasvohoito, puhdistava kasvohoito, nuorekkuutta tukeva kasvohoito +25 tai ylellinen kuningatar-kasvohoito. Autamme tarvittaessa valitsemaan juuri Sinun ihollesi sopivimman kasvohoidon.

Kaikkiin kasvohoitoihimme sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, höyrytys, mekaaninen ihonpuhdistus, hieronta, seerumi ja naamio. Valittavanasi on myös ultraääni-ihonpuhdistus. Hinnastosta löydät yksityiskohtaiset kuvaukset, mitä eri kasvohoitomme sisältävät.

Jokainen Phytocéane-tuote pitää huolta ihon kosteutuksesta. Näin iho on jatkuvasti suojassa kuivuuden aiheuttamilta ongelmilta, joita ovat mm. ärtyisyys, läikikkyys, hilseily ja rypyt. Merellisten tuotteiden tarkoitus on tehdä ihosta tasapainoinen ja täydellisesti kosteutettu.

Syvyyksistä löydetty ja merten kullaksi nimetty levä, Jania Rubens, on kehittänyt erityisen puolustusjärjestelmän, joka suojelee sitä ympäristön rasitteilta. Tämän kykynsä ja poikkeuksellisen mineraalipitoisuutensa ansiosta Jania Rubens tarjoaa iholle kosteutta ja suojaa harvinaisen tehokkaalla tavalla. Se on vaikutuksiltaan niin ainutlaatuinen, että tutkijat ovat lisänneet sitä lähes jokaiseen Phytocéane-tuotteeseen.