Kauneushoitola Jaana

Kauneushoitola Jaana on aloittanut toimintansa Joensuussa vuonna 2012. Vuosina 2012-2015 toimimme Penttilässä, ja kevättalvella 2016 muutimme nykyisiin tiloihimme Joensuun keskustaan, vain lyhyen kävelymatkan päähän torilta Koskiparkin viereen. Kauneushoitolassamme viihtyisä ja rauhallinen tunnelma takaa Sinulle rentoutumisen ja hetken aikaa vain Sinulle.

Kauneushoitola Jaanan yrittäjänä toimii Jaana Saastamoinen, koulutettu kosmetologi, joka on valmistunut Kuopion ammatti- ja aikuisopistosta vuonna 2007. Jaana on myös LCN-kynsiteknikko ja hän on käynyt useita rakennekynsi- ja ripsienpidennyskoulutuksia. Jaanan lisäksi kauneushoitolassamme Sinua palvelevat kauneudenhoidon ammattilaiset Iina Parviainen, Suvi Asikainen ja Suvi Kärki.

Kauneushoitola Jaanan palvelut kattavat niin perinteiset kosmetologin hoidot kuin myös uusimmat trendit rakennekynsissä, ripsienpidennyksissä ja muissa hoidoissa. Teemme myös mm. plasmakäsittelyjä sekä kulmien laminointia jamicroblanding-käsittelyjä. Meiltä saat myös meikkauspalvelut tärkeimpiin juhlapäiviisi! Tarkemmin voit tutustua palveluihin niiden omilta sivuilta.

Olemme panostaneet erityisesti käytettävien tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen. Käyttämiämme merkkejä ovat mm. Dermalogica, LCN ja Shellac™. Valikoimasta löydät myös tuotteet kotiin. Voit myös muistaa ystävää kauneushoitolan lahjakorteilla.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi viihtymään rauhalliseen hoitolaamme!