Kauneushoitola Jaana

Kauneushoitola Jaana on aloittanut toimintansa Joensuussa vuonna 2012. Vuosina 2012-2015 toimimme Penttilässä, ja kevättalvella 2016 muutimme nykyisiin tiloihimme Joensuun keskustaan, vain lyhyen kävelymatkan päähän torilta Koskiparkin viereen. Kauneushoitolassamme viihtyisä ja rauhallinen tunnelma takaa Sinulle rentoutumisen ja hetken aikaa vain Sinulle.

Kauneushoitola Jaanan yrittäjänä toimii Jaana Saastamoinen, koulutettu kosmetologi, joka on valmistunut Kuopion ammatti- ja aikuisopistosta vuonna 2007. Jaana on myös LCN-kynsiteknikko ja hän on käynyt useita rakennekynsi- ja ripsienpidennyskoulutuksia. Jaanan lisäksi kauneushoitolassamme palvelevat kosmetologit Iina Parviainen ja Riina Lappalainen, joilla on myös kattava kokemus kauneudenhoitoalalta.

Kauneushoitolamme palvelut kattavat niin perinteiset hoidot kasvoille, käsille ja jaloille, sekä uusimmat trendit rakennekynsissä ja ripsienpidennyksissä. Teemme myös esimerkiksi microblanding-käsittelyjä kulmiin sekä volymekäsittelyjä ripsiin. Meiltä saat myös meikkauspalvelut juhlapäivälle. Tarkemmin voit tutustua palveluihin niiden omilta sivuilta.

Olemme panostaneet erityisesti käytettävien tuotteiden laatuun. Rakennekynnet tehdään saksalaisen LCN:n geeleillä, joka on maailmanlaajuisesti johtava rakennekynsimerkki. Meikit loihditaan Kryolanin meikkituotteilla, joka myös on saksalainen laadukas ammattilaismeikkisarja. Kasvohoitosarjana Kauneushoitola Jaanalla on edistyksellinen ja luonnonmukainen Phytocean, joka on valmistettu Ranskan Smaragdirannikon sydämessä. Valikoimasta löydät myös tuotteet kotiin. Voit myös muistaa ystävää kauneushoitolan lahjakorteilla.

Toivotamme Sinut tervetulleeksi viihtymään rauhalliseen hoitolaamme!