Muut kosmetologihoidot

Jalkahoito
Hemmottele itseäsi rentouttavalla jalkahoidolla! Jalkahoidossa jalat kylvetetään, poistetaan kovettumat, leikataan kynnet ja siistitään poralla lopuksi hierotaan jalat. Asiakkaan halutessa myös kynnet voidaan lakata. Jalkahoito on myös loistava lahjaidea läheiselle lahjakortin muodossa.


Ripsien ja kulmien kestovärjäykset
Ripsien ja kulmien kestovärjäykset tehdään Refectocilin tuotteilla. Kulmien kestovärjäys sisältää muotoilun.


Sokerointi
Teemme sokerointia Alexandria Body Sugaring -vartalosokerointituotteilla. Sokeri on 100% luonnontuote eikä tuotetta ole testattu eläimiin. Sokeroinnilla poistetaan ihokarvat nopeasti häiritseviltä alueilta, ja lopputuloksena saadaan uskomattoman sileä iho. Sokeroinnilla voidaan poistaa jopa alle -2mm pituista karvaa. Usein se onkin vahausta tehokkaampi vaihtoehto, sillä sokeroinnilla saadaan vähennettyä ja heikennettyä tehokkaammin.


Meikkaus
Kauneushoitola Jaanassa Sinulle loihditaan upea meikki arkeen kuin juhlaan! Ammattitaitoinen meikkaaja valitsee kanssasi kasvonpiirteillesi ja ihollesi sopivimmat tuotteet parhaimman ja kestävimmän lopputuloksen takaamiseksi, halusitpa hillityn ja neutraalin häämeikin, tai sävähdyttävän iltameikin. Käytämme meikkauksessa laadukkaita Kryolan- ja Claré Blanc -ammattilaismeikkaajien tuotesarjoja.