Rakennekynnet

Kauniit kädet ja huolitellut kynnet ovat kuin käyntikortti. Rakennekynsi on luonnonkynnen päälle rakennettava kynsi. LCN-rakennekynnet antavat omille kynsille paremman kestävyyden ja kauniin ulkonäön. Voit valita joko luonnollisen kauniit, tai yksilöllisesti koristellut pitkät tai lyhyet kynnet. Kauneushoitola Jaanan rakennekynsigeelien värivalikoima on laaja ja koristeluvaihtoehtoina vain mielikuvitus on rajana!

Rakennekynnet on huollettava noin 3-5 viikon välein. Säännöllisiä huoltovälejä noudattaen kynnet pysyvät kauniina ja siisteinä. Huoltoaika kannattaa sopia jo samalla, kun kynnet tehdään.

LCN-rakennekynsimenetelmä on kehitetty Saksassa ja on ollut Suomen markkinoilla jo vuodesta 1988. LCN on maailmanlaajuisesti johtava valokovetteinen rakennekynsimenetelmä. Jatkuva tuotekehitys takaa, että se on aina askeleen edellä muita.

LCN-rakennekynsimenetelmä on geelimenetelmä, jonka pysyvyys perustuu molekyylisidoksiin. Menetelmä ei sisällä ärsyttäviä aineita ja LCN-kynsiä voidaan käyttää myös raskaana ollessa.

Tekemistämme rakennekynsistä löydät lisää kuvia Facebook-sivuiltamme ja Instagram-sivuiltamme!