Phibrows-microblading

Oletko kiinnostunut microbladingista, mutta sinulla on alla jo vanhat kestopigmentoinnit? Ei haittaa. Voit halutessasi varata ajan meille ilmaiseen konsultaatioon. Konsultaatiossa microbladingin ammattilaisemme Jaana ja Iina käyvät asiakkaan kanssa läpi mitä toimenpiteessä tehdään, mitkä asiat voivat estää microbladingin ottamisen (esim. raskaus, tietyt immuunijärjestelmän sairaudet, marevan -lääkitys) ja miksi. Konsultaatiossa Microblading Artisti piirtää kynällä asiakkaan kulmiin PhiBrows -kulmat.

Mikä PhiBrows ja mikä PhiAcademy?
Vuoden 2017 lopulla saimme Suomeen vihdoinkin PhiAcademyn kouluttajan kouluttamaan Microblading kulmien tekoa. Tämä paljon puhuttu PhiAcademy on maailmanlaajuisesti johtavassa asemassa microbladingeissä ja sen takia meillä Kauneushoitola Jaanassa tehdään ainoastaan PhiBrows -kulmia. Molemmat hoitolan työntekijät ovat käyneet saman koulutuksen.

Sattuuko se?
Microblading tehdään alle 1millimetrin syvyyteen, joka tarkoittaa että se on huomattavasti paljon lähempänä pintaa kuin esimerkiksi tatuoinnit. Alue puudutetaan voidemaisella aineella kivun lievittämiseksi ja ”karvat” kulmiin Artisti piirtää pienellä terällä. (micro blade = pieni terä) Toimenpiteessä ei käytetä mekaanisia koneita.

Miten valmistaudun käsittelyyn?
Microblading on avohaava, joka vaatii hetken paranemisaikaa ollakseen täydellinen. (n. 1viikko, riippuen ihotyypistä). Toimenpiteen aikana ihoon viedään paljon väriä pysyvän lopputuloksen saavuttamiseksi, joka tarkoittaa, että paranemisvaiheessa ylimääräinen lähtee pois pinnalle muodostuvan arpikudoksen mukana. Se saa aluksi kulmat näyttämään tummemmilta mitä ne oikeasti lopputulokseltaan tulevat olemaan. Parantuessa arpikudosta ei saa repiä irti, vaan sen täytyy antaa parantua luonnollisesti.

Kofeiini & lääkkeet
Yritä välttää kofeiinipitoisia tuotteita n. 24 tunnin ajan ennen toimenpidettä. Se kiihdyttää verenkiertoa ja näin ollen lisää myös verenvuotoa kulmissa. – Ennen hoitoon tulemista pitäisi välttää mm. Ibuprofeinia, aspirinia ja muita lääkkeitä joilla on suuri vaikutus kehosi immuunijärjestelmään. Ollessasi epävarma, voit vielä varmistaa lääkäriltäsi onko microbladingin ottaminen ok. PhiBrows pigmenttimme on 100% turvallisia ja ne ovat läpäisseet kaikki terveys- ja turvallisuusvaatimukset.

Mitä toimenpiteessä tapahtuu?
Kulmien muotoiluun käytämme PhiAcademyn perustajan Branko Babicin suunnittelemaa Golden Ratio Divider -työkalua, jolla mittaamme asiakkaalle symmetriset kulmakarvat kasvojen muodon mukaan, käyttäen Phibrowsin kultaista suhdetta 1.618. Tätä työkalua apuna käyttäen Artisti piirtää asiakkaalle kulmien muodon kynällä.

Kun asiakas on hyväksynyt kulmamuodon, valitsemme pigmentin, joka sopii hänen ihon ja alkuperäisten kulmakarvojen väriin parhaiten. Tämän jälkeen Artisti täyttää kulmien ääriviivojen sisäpuolelta alueen pigmentillä.

Kuvia Phibrows-microbladingtöistämme

Lisää kuvia löydät Facebook-sivuiltamme sekä Instagramista!