Shellac™ -geelilakkaus

Shellac-geelilakkaus on uudenlainen vaihtoehto perinteiselle rakennekynnelle ja oman kynnen geelaukselle. Tämä ammattikäyttöön kehitetty lakkausmenetelmä kestää kauniin kiiltävänä jopa yli 14 päivää! Patentoidun Shellac™ lakan UV3-teknologian ansiosta sen pinta on kynsilakkaa ohuempi ja joustavampi eikä lohkeile tai repeile ollen siten hellävarainen kynnen pinnalle. Omaa luonnonkynttä ei myöskään viilata tai porata ennen Shellac-geelilakkauksen tekoa, jonka vuoksi omat kyntesi eivät koskeen vaurioidu tai ohene oikein tehdyn Shellac-geelilakkauksen vuoksi. Shellac-menetelmällä toteutettu lakkaus on myös perinteisempää geelilakkausta nopeampi poistaa.

Shellac-lakat eivät sisällä formaldehydiä, tolueenia tai dibutyyliftalaattia ja ne voivat sen ansiosta sopia myös henkilöille, jotka ovat allergisoituneet perinteisille lakoille. Mikäli epäilet yliherkkyyttä kynsilakoille, keskustele ensin henkilökuntamme kanssa voisiko Shellac-geelilakkaus olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Upeita Shellac-geelilakkasävyjä on saatavilla runsas valikoima täydellisen nuden sävyistä klassisen syviin punaisiin! Shellac-geelilakkaus tehdään UV-valon avulla eikä se siten tarvitse pitkää kuivumisaikaa kuten perinteiset lakat. Tuloksena upea kiilto ja pitkäkestoinen pysyvyys – mitä muuta voisikaan enää kynsilakalta toivoa!

Miksi valita Shellac-geelilakkaus?

  • upea, pitkäkestoinen kiilto
  • ohuen ja joustavan pinnan ansiosta kestävyys jopa 14 vuorokautta
  • oma kyntesi ei vauroidu tai ohene
  • hypoallergeeninen
  • nopea tehdä sekä poistaa
  • laaja valikoima värisävyjä