Viihtyisä kauneushoitola Joensuussa

Kauneushoitola Jaana on aloittanut toimintansa Joensuussa vuonna 2012. Vuosina 2012-2015 toimimme Penttilässä, ja kevättalvella 2016 muutimme nykyisiin tiloihimme Joensuun keskustaan, vain lyhyen kävelymatkan päähän torilta Koskiparkin viereen. Kauneushoitolassamme viihtyisä ja rauhallinen tunnelma takaa Sinulle rentoutumisen ja hetken aikaa vain Sinulle.

Kauneushoitola Jaanan yrittäjänä toimii Jaana Saastamoinen, koulutettu kosmetologi, joka on valmistunut Kuopion ammatti- ja aikuisopistosta vuonna 2007. Jaana on myös LCN-kynsiteknikko ja hän on käynyt useita rakennekynsi- ja ripsienpidennyskoulutuksia. Jaanan lisäksi kauneushoitolassamme Sinua palvelevat kauneudenhoidon ammattilainen Suvi Asikainen sekä ripsiteknikko ja viimeisen vuoden kosmetologiopiskelija Anastasia Santala.

Laadukkaat palvelut ja hoidot yksilöllisesti Sinulle

Kauneushoitola Jaanan palvelut kattavat niin perinteiset kosmetologin hoidot kuin myös uusimmat trendit rakennekynsissä, ripsienpidennyksissä ja muissa hoidoissa. Teemme myös mm. plasmakäsittelyjä sekä kulmien laminointia ja microblanding-käsittelyjä. Meiltä saat myös meikkauspalvelut tärkeimpiin juhlapäiviisi! Tarkemmin voit tutustua palveluihin niiden omilta sivuilta.

Olemme panostaneet erityisesti käytettävien tuotteiden laatuun ja turvallisuuteen. Käyttämiämme merkkejä ovat mm. Dermalogica, Shellac™, Phibrows, In Lei sekä Salon VOLUME. Valikoimasta löydät myös tuotteet kotiin. Voit myös muistaa ystävää kauneushoitolan lahjakorteilla.

Meillä sinua palvelevat:

Jaana

Valmistuin kosmetologiksi Kuopion Savon ammatti- ja aikuisopistosta vuonna 2007. Olen myös koulutettu LCN-kynsiteknikko ja käynyt useita rakennekynsi- ja ripsienpidennyskoulutuksia. Microblading-urani aloitin 2016. Ensin kouluttauduin LCN-microblading artistiksi ja sen jälkeen kouluttauduin lisää ja kävin PhiAcademyn PhiBrows microblading koulutuksen ja PhiPowderBrows puuterikulma koulutuksen. Palvelen asiakkaitani iloisella asenteella toiveita kuunnellen.

Suvi

Olen valmistunut kosmetologiksi Joensuun ammattiopistosta vuonna 2016. Teen Kauneushoitola Jaanassa kasvohoidot, jalkahoidot ja erikoisuutena sokeroinnit. Olen iloinen ja rauhallinen asiakaspalvelija. Tervetuloa hemmoteltavakseni!

Anastasia

Olen viimeistä vuotta käyvä kosmetologiopiskelija ja ripsiteknikko. Olen aina ollut kiinnostunut alasta, sillä kauneudenhoito on pienestä asti ollut lähellä sydäntä. Palvelen asiakkaita iloisesti sekä rauhallisesti toiveita kuunnellen.